Prikbord Festivals 2017 / 2018
Beurs prikbord    Festival prikbord    Concert prikbord    Klik hier om iets op het prikbord te plaatsen    Meer prikborden

Moonshine festival 24-09-2017

festival Moonshine 2017

Moonshine van 12:00 tot 17:00 uur.

Moonshine Meddo 2017

Goorweg 9 7104BB Meddo

Moonshine Gelderland

Moonshine drank evenement festival

Laat u tijdens dit festival verleiden door de geuren van gestookte dranken, heerlijk vlees op de BBQ en alle amerikaans gerelateerde artikelen die u kan kopen..
Daarnaast kunt u de verschillende gemotoriseerde voertuigen bewonderen en genieten van de andere verschillende activiteiten die deze dag plaats vinden...

Kortom een gezellig festival voor iedereen die van de amerikaanse Life style houdtBron: Evenementenvandaag.nl

Festival nederlandse dansdagen 2017 05-10-2017

festival Festival 2017

Festival van 09:00 tot 00:30 uur.

Festival Maastricht 2017

Vrijthof Maastricht

Festival Limburg

Festival nederlandse dansdagen

Festival de Nederlandse Dansdagen viert dit jaar op 5, 6, 7 en 8 oktober 2017 haar 20-jarig bestaan. Tijdens dit jubileum presenteert het festival maar liefst vier dagen lang de top van de Nederlandse dans in al haar verschijningsvormen in Maastricht. Van urban dance en avant-garde tot moderne dans en klassiek ballet. Toonaangevende gezelschappen zoals het Nederlands Dans Theater en Scapino Ballet Rotterdam en het beste van jong choreograferend Nederland tonen spraakmakende voorstellingen.

Op unieke locaties in de stad Maastricht programmeert Festival de Nederlandse Dansdagen premières, succesvoorstellingen, open studio’s, exposities en het jaarlijks terugkerende en onvergetelijke dansfeest. Met in deze editie onder meer de unieke festivalproductie Siri Loves Me van Katja Heitmann (winnaar Prijs van de Nederlandse Dansdagen Maastricht 2016), de slechts één keer eerder in Nederland vertoonde choreografie Nowhere door Introdans (Dimitris Papaioannou) en een nieuw werk van het internationaal geprezen talent Marina Mascarell.

De kaartverkoop start op 15 augustus. Vrienden van de Nederlandse Dansdagen hebben voorrang in de kaartverkoop en kunnen vanaf 8 augustus kaarten voor het festival kopen. Ontdek, ervaar en vier de rijkdom van de Nederlandse dans. Bekijk het complete programma van Festival de Nederlandse Dansdagen vanaf 8 augustus op nederlandsedansdagen.nl.Bron: Evenementenvandaag.nl

Finale dutch blues challenge 2 08-10-2017

festival Challenge 2017

Challenge van 14:30 tot 20:00 uur.

Challenge Nieuw-vennep 2017

VENNEPERWEG 471 2153AD Nieuw-vennep

Challenge Noord-Holland

Blues muziek challenge

Finale Dutch Blues Challenge 2017
Op zondag 8 oktober wordt in Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep de finale van de Dutch Blues Challenge gehouden, een jaarlijks evenement waarbij Nederlandse bluesartiesten de uitdaging aangaan om in januari 2018 een plek te veroveren bij de befaamde International Blues Challenge in Memphis. De band vertegenwoordigt daarnaast Nederland tijdens de Europese Blues Challenge in maart 2018 in Noorwegen. Ook levert het de deelnemers promotie en boekingen op, doordat zij zichzelf presenteren aan een breed publiek, organisatoren, radiomakers en clubs.
De jaarlijks van samenstelling wisselende selectiecommissie van de Dutch Blues Foundation heeft de 41 inzendingen beoordeeld op bluesinhoud, vocaal en instrumentaal talent, originaliteit en uitstraling.
Na voorrondes zijn de finalisten in de categorie solo/duo: Mr. Boogie Woogie en The Mudbirds en in de categorie bands: Easterfield, GG And The Cruisers, Maarten Russchen Band, Two Shakes Of A Lamb’s Tail, The Ragtime Rumours en RUV.
De zaal gaat om 13.45 uur open en de Dutch Blues Challenge start om 14:30 uur. Tickets aan de deur 15,- euro (v.v. 12,50, excl. servicekosten)
De Dutch Blues Foundation biedt al zeven jaar op rij talentvolle muzikanten een podium, zorgt voor erkenning van bluesmuzikanten en levert een bijdrage aan de bekendheid van de Blues in Nederland en daarbuiten.
Op zondag 08-10-2017Bron: Evenementenvandaag.nl

Sla je slag cup 2017 14-10-2017

festival Slagwerkfestival 2017

Slagwerkfestival van 09:30 tot 20:00 uur.

Slagwerkfestival Puiflijk 2017

Koningsweg 12 6655AC Puiflijk

Slagwerkfestival Gelderland

Slagwerk

Sla Je Slag Cup

Op zaterdag 14 oktober 2017 organiseert Drumcombinatie Afferden-Puiflijk de zevende editie van de Sla Je Slag Cup. Dit slagwerkfestijn is voor het eerst georganiseerd door de slagwerkgroep uit Maurik. Er bestond in de Betuwe al een vergelijkbare wedstrijd voor blaasorkesten, genaamd “De Betuwe Cup”. Een festival is een wedstrijd, waarbij de optredens worden beoordeeld door een vakkundige jury. Het grote verschil met een zogenaamd concours is dat de vereniging niet kan promoveren of degraderen. De slagwerkgroep uit Maurik vond dat er voor slagwerk ook een soortgelijk festival moest komen en is toen begonnen met de organisatie van de Sla Je Slag Cup. DCAP heeft vanaf het begin deelgenomen en vervolgens aan iedere editie van dit festival meegedaan. En altijd met goede resultaten en complimenten van de jury.
Bijkomende zaak is dat de winnaar van de Sla Je Slag Cup de volgende editie moet organiseren. Op deze manier wordt het stokje steeds doorgegeven en is de Sla Je Slag Cup ook iedere keer in een ander dorp of andere stad.
Na de winst in 2013 heeft DCAP vorig jaar de Sla Je Slag Cup, als eerste vereniging in de geschiedenis van dit festival, voor de tweede maal gewonnen. Dit betekent dat op zaterdag 14 oktober 2017 de Sla Je Slag Cup gehouden wordt in Dorpshuis “De Lier” Tijdens deze dag treden er maar liefst 14 verenigingen, uit heel Nederland, op. Zij gaan strijden om de felbegeerde, speciaal in opdracht van DCAP gemaakte, Sla Je Slag Cup 2017!
U bent van harte welkom om te komen kijken, luisteren en genieten op zaterdag 14 oktober in dorpshuis “De Lier’ Koningsweg 12 te Puiflijk.. De wedstrijd begint om 9.30 uur en de prijsuitreiking staat gepland voor19.30 uur. De entree is gratis.
Voor meer informatie zie de Facebookpagina van de Sla Je Slag Cup.Bron: Evenementenvandaag.nl

Spring in autumn 19-10-2017

evenement Festival 2017

Festival van 12:00 tot 22:00 uur.

Festival Utrecht 2017

Lucasbolwerk Utrecht

Festival Utrecht

Theater toneel

Nieuw driedaags internationaal theater- en dansfestival in Utrecht

SPRING in Autumn is ‘mini versie’ van het jaarlijkse SPRING festival, compact maar compleet met kenmerkende festivalsfeer en extra’s rondom de voorstellingen.

SPRING in Autumn is een samenwerking tussen SPRING festival en de Stadsschouwburg Utrecht. Samen presenteren zij voorstellingen, performances en installaties van hedendaagse, avontuurlijke theatermakers en choreografen zijn die Utrecht absoluut niet mogen overslaan.Bron: Evenementenvandaag.nl